­­­De kracht van verandering: in-TRIM Advies en in-PRO6 worden Intrims, Project Professionals

Na vijftien jaar van toewijding en succesvolle samenwerkingen in technische projecten heeft in-TRIM Advies zich een solide reputatie verworven binnen technisch projectmanagement. Het bedrijf heeft gedurende deze periode gestaag haar kennis en netwerk uitgebreid, en met succes uiteenlopende projecten tot stand gebracht.

4 Jaar geleden is in-PRO6 opgericht en uitgegroeid tot een volwaardige partner voor Integrale Projecten binnen het energiedomein.

In-TRIM Advies en in-PRO6 hebben besloten hun krachten te bundelen. Na jaren van  toewijding en succesvolle samenwerkingen kondigen in-TRIM Advies en in-PRO6 met trots hun evolutie aan naar Intrims, Project Professionals. Met deze transformatie, slechts één letter verschil, reflecteert het bedrijf haar groei, expertise en toewijding aan technische vraagstukken.

De “S” in Intrims staat voor de kracht van solide samenwerkingen, het versterken van het team en de bundeling van de namen in-TRIM Advies en in-PRO6. Als Intrims, Project Professionals zijn ze vastbesloten om hun expertise in te zetten voor de realisatie van technische projecten die bijdragen aan een beter en duurzamer Nederland. De samenvoeging verstevigt het netwerk en de marktpositie.

Met de bundeling van ontstaat een solide partner met 75 professionals op het gebied van Engineering, Projectmanagement en Projectbeheersing binnen Energie, Haven, Rail en Smart City met vestigingen in Delft en Deventer.

Intrims, Project Professionals kijkt uit naar de voortzetting van hun samenwerkingen en de mogelijkheid om nieuwe partners te verwelkomen.