Een vakvolwassen
professional nodig?

Dan ben je bij Intrims aan het juiste adres. Natuurlijk heb je het liefst iemand hebt die gelijk inzetbaar is. De professionals van Intrims zijn VOOR: Vakvolwassen, Oplossingsgericht, Onafhankelijk en Resultaatgericht. Van engineer tot manager,
wij werken met Project Professionals die hun sporen hebben verdiend. Door onze kennis en ons grote netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen professionals, organisaties en projecten.

Betrouwbaar, persoonlijk en flexibel

Intrims werkt net even anders. Onze organisatie kent maar één laag. Geen KPI’s, geen targets, en vooral geen hoogdravende praatjes. Jouw persoonlijke wensen en/ of vraagstukken als opdrachtgever staan bij ons centraal. Wat mag je verwachten als je bij Intrims een project professional inhuurt? Intrims biedt een sterke basis voor project professionals, door middel van intervisie en het delen van kennis en inspirerende bijeenkomsten. Onze sterke netwerken geven toegang tot de juiste professionals voor de juiste projecten. Onze focus ligt op duurzame samenwerkingen. We werken mee aan de oplossingen voor morgen! We zijn een bescheiden maar zeer flexibele organisatie die persoonlijk maatwerk levert.

Naar welk specialisme ben je op zoek?

Project management

Technische multidisciplinaire projecten met een voorspelbaar eindresultaat vragen om een solide aanpak. We doen dat vanuit de diverse IPM rollen (Project- / Technisch- / Contract- / Omgevingsmanagement). Van het vervangen van een havenkraan tot de aanleg van een waterstofleiding. Project Professionals van Intrims zijn initiatiefrijk en besluitvaardig, maar hebben ook oog voor raakvlakken, kunnen goed samenwerken en zijn omgevingsbewust.

Engineering

Onze Project Professionals ontwerpen slimme oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Hier kun jij echt het verschil maken. Specialistische technische kennis, waarbij we rekening houden met uitvoering en implementatie.

Projectbeheersing

Met het groter en complexer worden van projecten, veranderen samenwerkingsverbanden en verantwoordelijkheden met name op het gebied van planning, risico’s, budgetten, veiligheid en kwaliteit. Binnen projectbeheersing ondersteunen wij projecten en geven we inzicht in verbanden en verbindingen. Dit inzicht leidt tot overzicht en grip.

Kies jij voor Intrims?

Kies jij als opdrachtgever voor Intrims als betrouwbaar interim bureau?
Werk jij graag met een partij die vakvolwassen personeel inzet om op een onafhankelijke wijze projecten naar een gewenst resultaat te brengen? Dan zijn wij een goede match. Intrims koppelt jouw vraagstukken graag aan de expertise van onze ervaren project professionals. Om zo tot een persoonlijke en duurzame samenwerking te komen.