Ons DNA

Waarom kies je voor Intrims? Intrims staat voor persoonlijk, daadkrachtig en optimistisch. Zonder mensen, geen projecten. Intrims, project professionals beschikt over een team met ruime ervaring in technische projecten en organisaties. Daarbij staat persoonlijke aandacht voor ons centraal. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om ons te verdiepen in de mensen. Wat is hun drijfveer, waarom doen ze wat ze doen en hoe maak je stappen? Door samen te sparren kijken we naar de mogelijkheden en kansen. Impact maken daar gaat het om. Intrims, Project Professionals is betrouwbaar, robuust en staat met beide benen op de grond. Resultaten boek je met ervaring en bewezen oplossingen. Met onze competenties en expertise in het werkveld maken we het verschil. Blij zijn om wat je doet en waar je werkt. Voor ons is prettig teamwork vanzelfsprekend zowel binnen ons bureau als in projecten.
De uitdagingen zijn groot, maar Intrims, project professionals denken in mogelijkheden. Mooie projecten waar je trots op bent, daar doen we het voor!

“Samen VOOR & door!”

Maak kennis met de adviseurs van Intrims

Wij zijn de adviseurs van Intrims. Intrims bestaat uit een maatschap van vier partners, wij stellen ons graag aan je voor!

Ton Rombouts

Smart City, Water en Energie

Curd Leicht

Haven en Rail

Klaas Buizer

Energie, Water en Industrie

Patrick Kievit

Energie en Rail

Het verhaal achter Intrims

Voorheen was Intrims nog in-TRIM advies. Onze organisatie is in 2008 opgericht. Er werd een stevig fundament gelegd en we groeiden gestaag. Anno nu is de onderneming een solide bedrijf met een breed klanten portfolio en spreiding over een aantal branches. Onze klanten zijn veelal eindgebruikers en de ‘A-merken’ in de techniek.

Intrims is een maatschap, waar het ondernemerschap laag in de organisatie is geborgd. Iedere partner heeft minstens 15 jaar ervaring in de branche en neemt een groot netwerk mee. De bundeling, samenwerking en het model zijn de kracht van Intrims. Sinds 2023 besloten in-TRIM advies en in-PRO6 hun krachten te bundelen en hun expertise en kennis samen te brengen onder Intrims, Project Professionals.