Onze manier van werken

In tijden van verregaande automatisering kiezen wij voor een andere weg: geen platform maar mensenwerk. Persoonlijk contact met mensen die hun vak verstaan, no-nonsens en pragmatisch. Wij hebben allen minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Door onze langdurige relaties zijn we in staat net even andere opdrachten aan te bieden dan veel andere partijen. Opdrachten die beter passen, uitdagender zijn of gewoon binnen een erg leuk team.

Als je eenmaal voor Intrims werkt zijn de lijnen kort, met de juiste aandacht voor jouw persoon. Naast deze persoonlijke aandacht, organiseren we ook regelmatig bijeenkomsten om andere vakbroeders van Intrims te ontmoeten en kennis te delen. Op deze manier borgen wij persoonlijke groei en ontwikkeling van onze Project Professionals.

Bij de selectie van onze opdrachten hebben wij oog voor het individu en kijken we naar de kwaliteit en potentie, waarmee hij het verschil kan maken. Wij werken graag met Project Professionals die -zoals wij dat noemen- VOOR zijn.

Ben jij VOOR?

Vakvolwassen

Kennis, ervaring, situaties, methodieken en competenties vormen de basis voor senioriteit. Vakvolwassenheid biedt stabiliteit voor de lange termijn en leidt zo tot duurzame relaties.

Oplossingsgericht

De Project Professionals van Intrims zijn altijd op zoek naar oplossingen in het nu, met rendement voor de toekomst. Ze beschikken over een hands-on mentaliteit en gaan voor pragmatische oplossingen.

Onafhankelijk

Een Project Professional maakt graag zijn eigen keuzes, in het belang van de opdracht of het project. Hij is minder onderdeel van de interne politiek en kan zich meer richten op het resultaat van de opdracht.

Resultaatgericht

Het resultaat is wat telt. Project Professionals van Intrims staan open voor dialoog, de omgeving en samenwerking, maar houden altijd het einddoel voor ogen.

Hoe werk jij graag?

Ga als ZZP’er aan de slag bij Intrims

Je hebt je sporen inmiddels verdiend en vrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je ziet jezelf als dienstverlener maar maakt graag deel uit van een groter geheel. Bij Intrims werken we graag met ondernemende mensen! Bij ons ben je geen nummertje, we houden het graag persoonlijk!

Interim Professional

Echte veranderingen zijn zelden het resultaat van één man of vrouw. Echte veranderingen ontstaan pas door het omarmen van elkaars toegevoegde waarde. Zo worden we als geheel sterker. Jij weet waar je kracht ligt. Bij Intrims werken we graag met enthousiaste mensen!

Relevante kennis en ervaring

Hoe groot is jouw kennis en ervaring in het desbetreffende vakgebied? Welke methodiek werkt binnen jouw werkveld het best? En over welke positieve vaardigheden beschik jij? Elke marktvraag kent een andere ideale match. Met het toepassen van deze 3-eenheid borgen wij dat onze professionals een positieve bijdrage leveren in de projecten bij onze opdrachtgevers.

Binnen onze klantenkring in de branches Energie, Haven, Rail, Water en Smart City zijn de volgende studierichtingen vertegenwoordigd:

Electro/ energietechniek

40%

Technische bedrijfskunde

20%

Civiele techniek

15%

Werktuigbouw

15%